Sessies

Uiteraard is een combi van de sessies mogelijk. We laten het dan gewoon ontstaan en haken in op wat op dat moment het meest effectief en wenselijk is ! Of alleen een ontspannende, rustgevende healing. Dit alles in een fijne, relaxte, veilige, positieve omgeving, in vertrouwen en zonder oordeel. Ook de eigen vertrouwde omgeving, een andere gewenste locatie of online/telefonisch is mogelijk. Het energetische werk kan ook op afstand dmv afstemmen op de energie.

Energetisch werk

Het doel van de behandeling is om dmv energetisch invoelen inzicht te krijgen waar klachten vandaan komen, van welke aard dan ook, En die door (trance) healing te laten transformeren, daar fysieke klachten vaak ook psycho-somatisch zijn (lichamelijke klachten die een psychische oorzaak hebben). Verder kunnen we waar nodig en gewenst ook kijken naar de lifestyle en voeding en om het zelf verder op te pakken (boeken)tips meegeven. Uiteraard kunnen we de transformatie ook verder gaan uitdiepen, zeker als de klachten nog niet geheel verholpen zijn. De behandeling is klaar als er voor dat moment voldoende geheald/getransformeerd is (gemiddeld zo'n 1 á 2 uur per keer).

 

Gesprekstherapie

Mocht je graag een gesprekspartner willen, een luisterend oor, advies, sparren, coaching, alles is mogelijk. Op wat voor vlak dan ook. Wat zeker nu een hele fijne optie is, is om een wandeling in de natuur te maken en zo te ontladen en herladen dmv beweging, licht, en zuurstof . Het hoofd legen en er nieuwe inzichten en energie aan toe te voegen. Heel mooi hier in het Gooi, maar ook op een eigen locatie te plannen (ook binnen uiteraard). In plaats van wandelen kan er ook een andere gewenste sport/activiteit uitgevoerd worden. Of zelfs een (langere) meditatie. Natuurlijk kan het ook hier in de praktijk of telefonisch/online. Vanaf een half uur te boeken en evt te combineren met een healing.

 

Relatiecounseling

Loop je in rondjes, ben jij en/of de relatie in disbalans, word je alsmaar getriggerd, ben je elkaar kwijt. Door middel van het bekijken van je/jullie patronen, triggers en wensen kunnen we erachter komen waar het haakt en zo gaan werken aan lucht en verbinding. Je hoeft niet per se samen te komen, daar de ander hier wellicht geen oren naar heeft of er nog niet aan toe is. Door je eigen patronen in te gaan zien en verbeteren gaat het in de relatie ook al ten positieve stromen. Samen kunnen we een doorbrekend proces creëren, hiervoor zijn diverse methodes die we in kunnen zetten. Vanaf een half uur te boeken en evt te combineren met een healing.

 

Anshin - Bosbaden

Anshin: Japans voor 'peace of mind' ,mooie verwoording voor het effect van het bosbaden: Shinrin-yoku genaamd. Je met al je zintuigen onderdompelen in het bos, mindful, vertragen. Dmv adem en meditatie alles op uitnodiging ervaren, En dit in alle rust (zonder telefoon) omringd door de schoonheid van het bos, in welk seizoen dan ook. Want bomen en planten stoten fytonciden uit die wij weer inademen als we tijd doorbrengen in het bos en daardoor wordt ons immuunsysteem versterkt . En dmv een voor- en nameeting wordt het effect op ons zijn in kaart gebracht. en dat is ook duidelijk voelbaar, kortom: bostherapie ! Kom het ervaren, meld je aan (zie contact). Ook Engelstalig. Ook voor bedrijven en scholen (speciale tarieven).

https://nl.wikipedia.org/wiki/Shinrin-yoku

Neem voor nieuwe data contact op.

Ook is het mogelijk om met een groepje van min 4 personen een eigen moment en evt locatie te organiseren.

Tijden: weekend van half 2 tot 4 uur en doordeweeks van 10 tot half 1, graag een kwartier van te voren verzamelen Waar: bos Hollandsche Rading (bij Hilversum), genoeg en gratis parkeerruimte + ook goed te bereiken met het OV Vergoeding: 25,- € , incl gember-thee en wat gezonds lekkers. Een strippenkaart is ook mogelijk: zie tarieven Overig: de wandeling is kort en niet intensief en heeft ook zitmomenten, u hoeft niets speciaals mee te nemen of aan te doen Aanmelden: zie contact-pagina, na aanmelding ontvangt u een e-mail met verdere info

Het minimum aantal deelnemers is 4 en maximum 10 (voor bedrijven wordt het anders ingedeeld en is een hoger aantal deelnemers mogelijk)