Ervaringen


Reiki 1/2, Mahatma, Trance-healing, Mediumschap, Mindfulness, Zen-meditatie, Familie-opstelling, EFT/NLP /ELP, Trauma
Ayurveda, HSP (ook kind), Plantmedicijn, The Work/Sedona/Chód, Talentontwikkeling, Energetisch bewustzijn, Innerlijk kind
Psychotherapie, Relatie-counseling, Verbindend communiceren, Emotioneel balans, The Emotion/Healing Codes, Overgave
Health weight coach, Bosbaden, Intuïtie, Boeddhisme & Tantra, De-armouring, Pendelen & Edelstenen, Modern sjamanisme

Naast zelf ervaringsdeskundige te zijn op diverse gebieden en ervaring te hebben opgedaan in de praktijk, hier wat gedeelde reacties van klanten.
Gesprekstherapie:

-Faalangst en mijzelf wegcijferen voor het gezin -> de kwartjes zijn gevallen, ik zit beter in mijn vel, meer in balans, ik neem meer mijn ruimte in. Brenda neemt de tijd, heeft een fijn luisterend oor, filtert de problemen er makkelijk uit en brengt dat op een prettige manier. Ze deelt uit eigen ervaringen, daardoor durfde ik mijzelf ook meer open en kwetsbaar op te stellen, de schaamte en perfectie voorbij. Met daarna een healing en ik kan de wereld weer aan !

-Altijd kom ik weer opgeladen, energiek, happy en vol ideeën bij Brenda vandaan. Zalig ook die buitenlucht en omgeving !

Healing:

-Diepe ontspanning, het stroomt weer, ik ben de dag erna ook altijd vol energie en inzichten. Hele warme, relaxte sfeer en alles om je op je gemak te voelen, echt een uitje !

-Alsof ik een ander kind had, rustiger, meer open/praatgraag, zelfs anderen viel het op. Ook zag hij s' nachts mensen boven, daarin is hij helder en open gestuurd en kan hij er nu mee om gaan en het omarmen. (op afstand+ nagesprek)

Relatiecounseling:

-Veel inzichten en oefenmateriaal gekregen (vooral mbt loslaten en overgave) en in een stroomversnelling door mijn transformatie heen. Ze begeleidt, spiegelt en luistert goed, neemt de tijd en ook is er genoeg ruimte voor vragen nadien in het proces thuis. Het werkt idd ook goed alleen, verbeter de wereld, start bij jezelf :).

Trance-healing:

-Door een trance-healing sessie ben ik uit een ontzettend lange verstrikking gekomen en het heeft mij weer lucht en meer balans gegeven in de familierelatie. Alsof er een last van mijn schouders af is.

-Mijn zoon is van zijn nachtelijke slaap- en plasproblemen af. En hij is niet meer zo boos en gefrustreerd. Daarnaast is de onderlinge sfeer in het gezin ook meer in harmonie, het geeft heel veel rust. Brenda zorgt ook altijd voor goede nazorg en draagt hele nuttige tips aan.

Bosbaden:

-Wow, ik wist niet dat een boswandeling letterlijk en figuurlijk zo vernieuwend kon zijn, zeker bijzonder om mee te maken. Heel confronterend ook, met de voor- en na-meeting en de triggers tussendoor, maar vooral heel fijn en mooi.

-Heerlijk mindful, waarbij het naar binnen keren de bovenhand voert, maar het ook heel verbindend en gezellig was met de anderen. Goede combinatie.